Monday, August 13, 2007

Martzafoiala de luni 13 (august)

Ooo, da :) Astazi a fost luni .. defapt inca este miauuu si la ora asta stau intins in pat si scriu acest blog ..

Se pare ca ziua de 13 a fost chiar cu noroc pentru mine, din mai multe motive chiar :)

Unul dintre ele ar fi ca azi noapte, cand a ajuns acasa, Carmen mi-a dat un nou fel de mancare, niste bobitze foarte misto si gusoate .. mm .. yummy yummy :)

Noaptea a fost linistita si dimineatza Carmen s-a purtat foarte frumos cu mine, m-a mangaiat, mi-a sa ling din iaurtul iei, pentru ca ea nu a putut sa-l manance pe tot si apoi mi-a dat si carnitza calda .. ouaa ce bun a fost ;) Boul ala de Oli nici nu m-a bagat in seama, s-a trezit si a plecat direct la munca ..

Pe la ora 12 si ceva a plecat si Carmen la job-ul ei si am ramas, ca in fiecare zi de luni .. "Martzafoi home alone" :) Ma bucur ca mi-au lasat bucataria deschisa si geamul catre balcon la fel de deschis pentru ca mai pot sa stau putin sa ma bronzez la soare ..

Se facu` de ora 15 .. si mi se facu` o foameee .. mamaa.. asa ca, am lasat naibii plaja si am dat o fuga la castronelul cu mancare si am mai martzafoit niste bobitze de acolo :)

Dupa ce am mancat a inceout sa ma ia singuratatea asta si am inceput sa-mi fac de lucru :) Mi-am adus aminte din weekend, ce fain m-am jucat cu cosul de gunoi .. Vad ca astazi n-au mai lasat punga cu marginile afara, dar tot fac eu cumva sa o scot si sa rastorn galeata .. doar sunt Martzafoi destept, nu? :)

In imaginea alaturata se vede clar ca am reusit si de acesta data sa dobor galeata cu gunoi.. din pacate era cam goala .. doar iaurtul de dimineatza si o sticla goala de Nestea..

La naiba cu galeata asta ! Mi-am ascutit putin gherutzele de calorifer, am daramat si prosopul de bucatarie, ca de obicei si am revenit pe balcon sa mai fac cateva minute de .. solar :)

Pe balcon am vazut o gramada de pasarele foarte dragutze si asa as mai fi trecut prin geamul ala inchis sa le insfac .. off off .. vise, din pacate ..

Am invatzat eu in viatza anterioara ca numai pasarelele zboara, nu si martzafoii :( Dar n-am inteles exact care-i treaba aia cu apa .. daca o bei e buna, iti trece setea, dar daca ma ud cu ea .. parca e ciudata cumva .. oricum, cand Carmen sau Oli fac baie, vin si eu sa-i asist si mai dau cu labutza prin apa ca parca se simte asa .. nush .. interesant :)
Aaa ! Si apropos de baie .. am ajuns mai devreme pe acolo si .. langa wc .. ce vad eu?? daa ! febletea mea, hartia igienica .. oo cat iubesc eu hartia igienica ..

Se vede foarte clar, in poza din stanga cat de muuult iubesc eu, aproape in fiecare zi, cand o gasesc la locul ei, haria igienica.

Da, oameni buni si alti martzafoi care cititi ! Hartia igienica e divina ! E mai buna si decat aerobicul si decat stretchingul si decat orice fel de sport.

De acolo de jos, sar la ea, ma agatz de ea si o trag in jos .. si tot asa pana o dau pe toata jos, sau cel putin pana reusesc sa-mi fac un mic culcus acolo jos. I really love it !

In general imi place sa ma mai joc si cu alte lucruri din baie, perii, dopuri, spray-uri, dar azi nu prea am avut chef de ele ..

Am terminat-o cu hartia igienica si m-am pus pe gresia rece de la geamul din bucatarie sa ma mai relaxez putin ..

Undeva pe la ora 19, aud cheia in usa .. Intra Oli .. mama .. poate ma bate si astazi, cine stie ce motiv gaseste sa ma mai bata .. Asta cred ca e ca politistii, iti dau amenda pentru orice rahat .. Mama, ce sa fac?? Hai sa miaun sa fac pe victima si poate scap de bataie .. "maiuuu maiuuu" .. miaun tare de tot, dar vad ca nu prea ma baga in seama ..

A intrat linistit in bucatarie, a pus cosul de gunoi in picioare si gunoiul inapoi in interior, a adunat hartia igienica din baie si a aruncat-o si pe aia, apoi s-a spalat pe maini si a venit in camera, unde s-a dezbracat si si-a pornit laptopul.

Nici nu stiu ce sa mai zic, se pare ca nu e suparat azi pe mine .. asa ca ma intind linistit in pat si ma gandesc cum sa scriu acest blog ..

Intr-un final, dupa vreo 5-6 minute, vine si el langa mine si ma mangaie si eu incep sa torc sa-i arat ca-l iubesc :) (sper sa-mi dea si o portie de extra-bobitze pe chestia asta :P ca doar nu torc pe gratis !! )

Cam aici se incheie blogul meu.. o asteptam pe Carmen sa vina acasa si .. sa avem o seara frumoasa .. in faimilie :)

Hai miauuuu :P Va pup !

5 comments:

Anonymous said...

deci...in afara de chestia cu "boul de Oli" zic k e OK.

OLiX said...

pai ce sa-i fac martzafoiului daca se mai si supara pe mine?? el saracu` nu prea intelege de ce-i mai dau si bataitza ..

Unknown said...

intelege sau nu-ntelege, tre' sa invetze ce-i respectu', dom'le. K stapanu' e stapan pana la ultima bobitza!

Martzafoi said...

sa e doamna Silvia, trebuie sa-i respect pe stapani .. pentru ca ei sunt ca niste parinti pentru mine ..

Uitati ca si incerc sa le demonstrez respectul meu, angajandu-ma sa spal vasele in fiecare seara de luni .. mauu ;)

In seara asta, cand a vazut Oli ce curate sunt vasele, mi-a promis ca ma lasa sa ma uit la Mircea Badea :)

abia astept.. Yupyy !!

Unknown said...

lasa pe Mircea Badea, mai Martzafoi! Cauta shi tu o pisicutza dragutza, sa te joci cu ea. Atunci nu vei mai rupe hartia de WC k vei avea ocupatie.

eXTReMe Tracker